Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Viac internetu než zvyčajne, za menej ako by ste čakali

V dobe obmedzení a opatrení prinášame oslobodzujúci zážitok z nových, väčších a atraktívnejších balíkov online služieb. Rozlúčte sa so svojim štandardným internetovým pripojením a užívajte si viac hudby, videí, filmov, seriálov, či čohokoľvek chcete za menší poplatok ako ste zvyknutí. Navyše vám k rýchlemu internetu pribalíme darček podľa vlastného výberu. Akciu môžu využiť okrem nových aj existujúci klienti.

Nová televízna show, parádny zážitok z VR hry, on-line meeting alebo neutíchajúci smiech z TikTok videí? Pri používaní internetu na doma či v kancelárii si teraz môžete užívať nekonečné možnosti zábavy, pokojne aj v jednom okamihu. A to všetko bez zasekávania či otravného načítavania, vďaka vyššiemu a efektívnejšiemu balíku optického internetu.

Čo vás čaká v nových balíčkoch optického internetu?

  1. Internet 50 – jednoduchý obľúbenec pre bežné využitie s rýchlosťou sťahovania 50 Mbit/s

a nahrávania 5 Mbit/s.

  1. Internet 300 pre rodinu (300 Mbit/s, 25 Mbit/s) – ktorého cenu sme nielenže znížili na príjemných 10.90€ / mesačne, ale do balíčka vám pribalíme aj darček podľa vlastného výberu.
  2. Internet 600 pre náročných (600 Mbit/s, 30 Mbit/s) –  zoznámte sa s nástupcom obľúbeného internetu 500, ktorý so sebou prináša okrem vyššej rýchlosti sťahovania i nahrávania aj až o 5€ nižšiu cenu a možnosť vybrať si z hodnotných darčekov pri aktivácii balíčka.
  3. Internet 1000 pre najnáročnejších (1000 Mbit/s ,50 Mbit/s) – aj tí najnáročnejší si u nás prídu na svoje. Okrem grandióznej rýchlosti sme k Internetu 1000 pribalili na každý mesiac aj 2€ zľavu.

Dostanete viac než by ste čakali!

       Ak si teraz objednáte 1P internet 300, 600 alebo 1P DTV Komfort, získate vyššiu službu za cenu nižšej až na celý 1 rok.

       Pokiaľ sa rozhodnete pre 2P internet 300, 600 s DTV (Klasik, Komfort, Komplet) získate vyššiu rýchlosť internetového pripojenia za cenu nižšej a to až na 2 roky!

       Ak ste už majiteľom našich internetových služieb a rozhodnete sa dokúpiť si DTV,  alebo naopak ak už DTV máte a vyberiete si niektorý z internetových balíčkov, taktiež automaticky získate vyššiu rýchlosť internetu za cenu nižšej a to na 1 rok zadarmo a k tomu darček podľa vlastného výberu.

       Ak už ste našim klientom a rozhodnete sa navýšiť si rýchlosť internetu alebo rozsah DTV služby, máme pre vás darček v podobe vyššej služby za cenu nižšej na príjemné 3 mesiace.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK