Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

DOMAFEST: Chiki Liki Tu-a odštartuje šnúru nadupaných online koncertov

Spomínate si na časy, keď ste naposledy boli na vašom obľúbenom interpretovi niekde na festivale?

DOMAFEST

Zdá sa vám to už veľmi dávno? Hyperia prišla s výborným nápadom, ako spojiť Slovákov v online svete s ich vytúženou hudbou. Pripravili sériu koncertov DOMAFEST, ktoré si môžete vychutnať odkiaľkoľvek. Hneď prvý prebehne na stránke Smer Klub 77 už 18. novembra. Hrať a spievať bude skupina Chiki Liki Tu-a a ešte pred nimi sa predstaví žilinský talent, Lukáš Piala.
Výťažok zo vstupného bude použitý na záchranu hudobných klubov, ktoré sú členmi AHKS - Asociácie Hudobných Klubov Slovenska.
Na čo sa môžete tešiť?
Na Slovensku je toľko hudobných talentov, že si nikto netrúfa povedať, koľko koncertov vystačí, aby každý dostal príležitosť sa predviesť. Zatiaľ prvý zo série online koncertov je naplánovaný na 18. novembra 2020. Odpáli ho Smer Klub 77. Prebiehať bude v čase od 17:30 do 19:00. Na scéne sa ako hlavné eso objaví Chiki Liki Tu-a. Ako predskokan predvedie svoje hudobné nadanie rodák zo Žiliny, Lukáš Piala.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK