Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Vytrhnutá časť rampy, polícia vyzýva svedkov aby sa prihlásili

Na linku 158 bolo v stredu (16.12.2020) oznámené poškodenie rampy na prístupovej ceste vedúcej k objektu Študentského domova a jedálne v Prešove, na Ul. 17. Novembra.

Následným preverovaním bolo zistené, že k poškodeniu došlo v dobe od 30.11.2020 do 05.12.2020. Páchateľ poškodil v poradí druhé teleso rampy osadenej na kovovom podstavci na vstupe a to tak, že vyhol teleso rampy v časti jej ukotvenia. Prešovskej univerzite vznikla škoda vo výške 360, -Eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v prípade začal trestné stíhanie vo veci prečin poškodzovanie cudzej veci.

Polícia žiada prípadných svedkov tejto udalosti aby akékoľvek informácie k nej ohlásili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známom telefónnom čísle 158. Prešovčania vidia, že areál univerzity je zo dňa na deň krajší, nakoľko prebieha jeho rozsiahla obnova a takéto správanie tu nemá miesto.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK