Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Štartuje fotosúťaž Národného týždňa manželstva 2021

V pondelok 25. januára 2021 bola spustená celokrajská fotosúťaž na tému Bezpečne v manželstve, ktorá je sprievodnou aktivitou Národného týždňa manželstva. Najlepšie fotografie získajú špeciálne ocenenia.

OZ Ži(vé) vzťahy v spolupráci s PSK v rámci Národného týždňa manželstva vyhlásili fotosúťaž na tému: Bezpečne v manželstve. Zapojiť sa môžu všetci obyvatelia Prešovského kraja, ktorí manželstvo žijú, obdivujú, podporujú či plánujú.

Stačí poslať autorskú fotografiu, ktorá bude vyjadrovať túto tému, cez formulár na www.ntmpo.sk alebo do súkromnej správy na Facebooku NTMPO.

Všetci zapojení súťažia o zaujímavé ceny, môžu svetu ukázať svoju tvorivosť a podporiť Národný týždeň manželstva a iste i mnohé, nielen manželské páry, ktoré môže osloviť práve ich fotka.

Foto príspevky je možné posielať do 13.02.2021. Na Valentína 14.02.2021 vo večernej relácii na bodka.tv, budú vyhlásení 4 výhercovia v kategóriách: cena sympatie (o ktorej rozhodne najväčší počet like-ov na FB), cena odbornej poroty, cena predsedu PSK a cena primátorky mesta Prešov.

Všetky prihlásené fotografie budú zverejnené v pondelok 08.02.2021, kedy bude odštartovaná aj možnosť hlasovania na Facebooku.

Presné pravidlá fotosúťaže sú uvedené TU. Nad fotosúťažou prevzal záštitu predseda PSK PaedDr. Milan Majerský, PhD.

Národný týždeň manželstva sa v Prešove uskutoční v dňoch 8. - 14. februára 2021. Viac informácií prinesieme čoskoro.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK