Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Natoč svoj príbeh z karantény!

Kultúrne centrum Tabačka Kulturfabrik spúšťa jedinečný filmový festival SÁM DOMA! Natoč krátky film do 10 minút a staň sa jeho súčasťou.

Sám doma
Sám doma

Koronavírus, lockdown, karanténa. Žijeme v zaujímavej dobe, ktorá nás izoluje tak ako nikdy predtým. Zároveň nás práve táto izolácia spája. Pre všetkých je zvládnutie opatrení spojených s pandémiou náročné a každý sa s nimi vyrovnáva svojim spôsobom. Vieme, že fantázia a tvorivosť je to, čo ľuďom odjakživa pomáha prekonať krízy a ťažké obdobia. Vyzývame preto umelcov, amatérov, deti i dospelých, aby kreatívnym spôsobom využili túto neľahkú, no zaujímavú dobu.

Fantázii sa medze nekladú, nezáleží ani na technike, či žánri. Jediné, čo musíte splniť je, aby bol film natočený doma v období obmedzení súvisiacich s pandémiou korona vírusu. Film nesmie mať viac ako 10 minút a jeden tvorca sa môže zapojiť maximálne s 3 filmami. Môže to byť detektívka z detskej izby, dokument z kúpelne či animák s tieňom na strope. Jediné na čom záleží je nápad! Podrobnejšie informácie o projekte nájdete na www.samdoma.sk.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK