Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Volejbalový klub VK MIRAD UNIPO Prešov trochu inak

Túto neľahkú dobu VK MIRAD sa rozhodli spríjemniť veselými videami zo zákulisia klubu a osobného života hráčov. V priebehu nasledujúcich týždňov budeme uverejňovať zábavné dokrútky, v ktorých volejbalisti odpovedali na niekoľko otázok nielen o volejbale. V horúcich kreslách sa ako prví „zapotili“ smečiari Juraj Drobňák a Michal Hudák.

„Časy s epidémiou výrazne ovplyvnili náš vzťah s fanúšikmi. Momentálne nie je možné, aby diváci prišli do haly na volejbal a naživo sa opýtali hráčov, ako sa majú. S hráčmi sme preto natočili zábavné videá, ktoré všetkým vekovým kategóriám priblížia ich športový i súkromný život a sú populárne aj v zahraničí. Veríme, že aspoň online stmelíme komunitu fanúšikov, ktorí žijú a tešia sa volejbalom, “ komentoval iniciatívu generálny manažér Marián Palenčar.

https://www.facebook.com/watch/263043517160720/3938328799523090/


V druhom videu na seba zaujímavosti „nabonzovali“ blokár Tomáš Šiket a libero Lukáš Brilla.


Videá vznikli za podpory generálnych partnerov a sponzorov. Ďakujeme spoločnosti Mirad a Prešovskej univerzite v Prešove. Scenár spracovala Jana Palenčarová. Za technické vybavenie smeruje vďaka Jurajovi Drobňákovi a Andrejovi Schlankovi, ktorý sa postaral aj o dramaturgiu, strih a celkové spracovanie audiovizuálneho materiálu.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK