Nedeľa, 02. jún 2024
Meniny má Xénia, Oxana | zajtra Karolína

Počas veľkonočných sviatkov bude MHD premávať v špeciálnom režime

V období Veľkej noci budú upravené cestovné poriadky v rámci celej siete prešovskej MHD. Vybrané linky počas štátnych sviatkov premávať nebudú.

Linky MHD v Prešove budú v dňoch 1.4. a 6.4. 2021 premávať podľa cestovného poriadku pre pracovný deň – prázdniny, bez školských spojov. Počas veľkonočných sviatkov od 2. apríla do 5. apríla 2021 bude premávka jednotlivých liniek MHD zabezpečená v špeciálnom režime. Bližšie informácie nájdete v priloženej tabuľke na konci článku.

Obmedzenie premávky MHD v období veľkonočných sviatkov súvisí s aktuálne platnými opatreniami Vlády SR a príslušných inštitúcií, zníženou mobilitou obyvateľov a zákazom vychádzania po 20. hodine. Jednotlivé spojenia sú vytvorené tak, aby bola zabezpečená dopravná obslužnosť jednotlivých mestských častí, prípadne, aby bola najbližšia obsluhovaná zastávka MHD v pešej dostupnosti.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK