Utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech | zajtra Juraj

Vrbovské miniVetry ohlásili program a spustili predpredaj lístkov

So zlepšujúcou sa pandemickou situáciou uvažujú organizátori podujatí nad tým, ako by mohlo vyzerať festivalové leto. Po minuloročnej skúsenosti chce Braňo Jobus zopakovať Vrbovské miniVetry v pandemickej verzii Precceda + 999 návštevníkov. Na facebookovom profile festivalu uverejnil kompletný program, ktorý pripravil pre leto 2021 a spustil pred-predaj lístkov.

“Po zlepšení situácie v prvej vlne pandémie sa nám podarilo minulý rok usporiadať veľmi úspešný model, nazvaný Vrbovské miniVETRY. Vzhľadom k situácii, ktorá sa diala počas celého roka, sme s pánom Preccedom Húpacím Kónom ani na okamih nezatúžili po inej variante, ” hovorí Braňo Jo-bus. Nad vyšším počtom návštevníkov by v roku 2021 neuvažoval ani v prípade úplného zrušenia opatrení.

Návštevníci, ktorí úspešne absolvovali minuloročné podujatie, vedia, že sa na akcii podarilo dodržať všetky hygienické a bezpečnostné predpisy. S tým rátajú organizátori aj v roku 2021. Festival sa od svojej premiéry koná pod heslom: “Bezpečnosť pri zábave je dôležitejšia ako zábava samotná.” Nakoľko sa situácia mierne zlepšuje, rozhodli sa organizátori oznámiť dátum a program pripravovaného ročníka. Zároveň spustili predpredaj lístkov v obmedzenej kapacite 999 návštevní-kov.

“Veríme, že v letných mesiacoch budú povolené akcie do tisíc ľudí, pretože zlepšujúca sa pande-mická situácia a očkovanie nám dávajú letnú nádej, preto si dovoľujeme pozvať návštevníkov na Vrbovské miniVetry.” Tie sa uskutočnia 3.júla 2021 o 13. hodine a 14. minúte na futbalovom štadió-ne vo Vrbovom.

Novinka v programe s vynálezom od slovenských vedcov
Absolútnou novinkou v programe budú ozvučené rozprávky Readmio. Unikátna aplikácia ponúka stovky slovenských a svetových rozprávok, ktoré ožívajú, pretože pri ich čítaní zariadenie automa-ticky podfarbuje hlas hovoriaceho zábavnými zvukmi alebo hudbou. “Aktuálne v tejto aplikácii pub-likujem moje príbehy o Chrontulienke a najviac ma teší, že som do tých príbehov mohol zároveň nahrať zvuky a zložiť hudbu. Pre mňa je to splnený sen, pretože sa mi vďaka tejto aplikácii podarilo spojiť komponovanie hudby a písanie rozprávok do jedného uceleného diela, ” predstavuje Braňo Jobus novinku zo svojej tvorby, ktorá už je k dispozícii na bezplatné stiahnutie v App Store alebo Google Play. Jobusovky sa tak ocitli v dobrej spoločnosti stoviek domácich aj zahraničných rozprávok v inovatívnom prevedení. Ďalšou zaujímavosťou je, že rozpoznávanie hlasu vyvinuli slo-venskí vedci z Ústavu informatiky SAV.

Hudba aj obľúbené súťaže
Vrbovskí Víťazi vystúpia s Komorným orchestrom mesta Trenčín, s ktorým ste bratov Jóbusových mohli vidieť v minulotýždňovom vydaní relácie Klubtúra na Dvojke. Svoju účasť potvrdili už tradič-ne Chiki liki tu-a, Polemic, Sto Múch, Katarína Máliková a Blikajúci Dychový Hudobný Systém. V sprievodnom programe sú pripravené tiež obľúbené, recesistické súťaže Streľba z poplašnej pištole, Megalukostreľba, Veľká Vrbovská, Formula Nula a Džukebox Live.

Aj tento rok organizátori pripomínajú, že bezpečnosť pri zábave je dôležitejšia ako zábava samotná. Podujatie sa uskutoční s obmedzenou kapacitou pre tisíc ľudí. Lístky sú k dispozícii v predpredaji v sieti ticketlive.sk.

Foto: archív Vrbovské Vetry

Mohlo by Vás zaujímať
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK