Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Časť Jarkovej ulice bude na 5 dní kompletne uzavretá

Jarkova ulica v Prešove bude v úseku od vyústenia Weberovej ulice po hotel Beliér niekoľko dní neprejazdná. Uzávierka tejto časti ulice potrvá od 5.5.2021 do 9.5.2021.

Rekonštrukcia Jarkovej ulice v centre Prešova sa pomaly blíži ku koncu. V nasledujúcich dňoch sú naplánované na ceste práce, ktoré si vyžiadajú kompletnú uzávierku časti ulice v dňoch od 5. mája do 9. mája 2021. V tieto dni bude pohyb vozidiel po Jarkovej ulici, v úseku od vyústenia Weberovej po hotel Beliér, značne alebo úplne obmedzený v závislosti od postupu realizačných prác na stavenisku.

Mesto Prešov sa ospravedlňuje vodičom za dočasné obmedzenie a žiada všetkých účastníkov premávky o trpezlivosť. Našou snahou je, aby dotknutí vlastníci mohli v čo najkratšom čase opäť plnohodnotne využívať vstup na pozemok.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK