Štvrtok, 06. jún 2024
Meniny má Norbert | zajtra Róbert

Časť Jarkovej ulice bude na 5 dní kompletne uzavretá

Jarkova ulica v Prešove bude v úseku od vyústenia Weberovej ulice po hotel Beliér niekoľko dní neprejazdná. Uzávierka tejto časti ulice potrvá od 5.5.2021 do 9.5.2021.

Rekonštrukcia Jarkovej ulice v centre Prešova sa pomaly blíži ku koncu. V nasledujúcich dňoch sú naplánované na ceste práce, ktoré si vyžiadajú kompletnú uzávierku časti ulice v dňoch od 5. mája do 9. mája 2021. V tieto dni bude pohyb vozidiel po Jarkovej ulici, v úseku od vyústenia Weberovej po hotel Beliér, značne alebo úplne obmedzený v závislosti od postupu realizačných prác na stavenisku.

Mesto Prešov sa ospravedlňuje vodičom za dočasné obmedzenie a žiada všetkých účastníkov premávky o trpezlivosť. Našou snahou je, aby dotknutí vlastníci mohli v čo najkratšom čase opäť plnohodnotne využívať vstup na pozemok.

Mohlo by Vás zaujímať
Dôjde k uzávierke Vajanského a čiastočnej uzávierke Lesíku delostrelcov
Z dôvodu odstránenia havarijného stavu kanalizácie na uliciach Lesík delostrelcov a Vajanského dôjde od 4. 6. 2024 (od 8:00 hod.) do 30. 6. 2024 k celkovej uzávierke Vajanského ulice a čiastočnej uzávierke na ulici Lesík delostrelcov.
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK