Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Prezradili ho svetlá

44 ročný Ukrajinec viedol osobné motorové vozidlo zn. Peugeot a to včera (09.11.2021) v ranných hodinách v smere od obce Dulová Ves.

Policajnou hliadkou bol zastavený, nakoľko na vozidle bolo viditeľné, že osvetlenie nie je v poriadku. Vodič bol kontrolovaný, výsledok dychovej skúšky preukázal, že viedol vozidlo pod vplyvom alkoholu. Nafúkal viac ako 1,60 promile. Ukrajincovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz, samotný vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK