Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Prekvapivý nález ľudskej lebky v pivnici v Prešove

V sobotu (08.01.2022) po 18-tej hodine bol na operačné stredisko ohlásený nález ľudskej lebky.

Tá bola nájdená pri vypratávaní pivničného priestoru v jednom z obytných domov na Ul. 17. Novembra, v Prešove. Kostrový nález ľudskej lebky bol zabalený v papieri a v igelitovom vrecku, bol položený na polici v pivnici. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh vykonal obhliadku miesta činu, ktoré bolo riadne zadokumentované. Nález bol zaistený a bol zaslaný na kriminalisticko-expertízne skúmanie. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenie.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK