Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Krádež v aute na ulici Švábska

Včera (12.01.2022) popoludní 61 ročný muž osobne oznámil na Obvodnom oddelení Policajného zboru Prešov – Juh, že došlo ku krádeži.

Išlo o odcudzenie platenej tašky, ktorá bola vo vozidle zn. Citroen Jumper, ktoré bolo zaparkované v Prešove na Ul. Švábskej. Neznámy páchateľ využil nepozornosť poškodeného a z kabíny nákladného auta zo sedadla spolujazdca vzal tašku. V nej boli doklady ako občiansky preukaz, vodičský preukaz, karta poistenca, bankomatová karta, stravné lístky i finančná hotovosť vo výške 700, - Eur. Oznamovateľ škodu vyčíslil na viac ako 850, - Eur. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

[B][Nezabúdajme, že auto nie je trezor, nedávajme zlodejom svojím nezodpovedným prístupom šancu zmocniť sa našich osobných či cenných vecí. Akékoľvek voľne položené veci v aute sú pre zlodejom lákadlom. Nikdy nenechávajte vo vozidle cenné veci ani na krátku chvíľu! Vezmite si ich radšej stále so sebou.
][B]

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK