Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Dievčatá z tímu 1. FC Tatran Prešov zbierajú jedno ocenenie za druhým

Mladé prešovské futbalistky valcujú športové turnaje a na svojom konte majú množstvo úspechov. Dievčatá z tímu 1. FC Tatran Prešov osobne prijala na radnici primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová a poďakovala im za skvelú reprezentáciu nášho mesta.


Žiačky 1. FC Tatran Prešov zbierajú jedno ocenenie za druhýmV dňoch 26. - 27. októbra vyvrcholil v Púchove finálovým turnajom 16. ročník Mini Champions Ligy 2021, kde sa postupovalo z regionálnych kôl. Turnaj hralo spolu 28 tímov. V kategórii dievčat prvýkrát v histórii triumfovali žiačky 1. FC Tatran Prešov.

Dievčatá v roku 2021 dosiahli množstvo domácich i medzinárodných úspechov. Na  Medzinárodnom turnaji v ČR, v meste Břeclav v júni 2021 WU 13 obsadili v konkurencii ôsmich tímov 1. miesto, WU 15 boli spomedzi šestnástich tímov na 2. mieste. Vo farbách FK EKOPRIM PREŠOV vyhrali Majstrovstvá Slovenska vo futsale v júni 2021.

Žiačky 1. FC Tatran Prešov zbierajú jedno ocenenie za druhýmDievčatá kategórie U9 a U11 vyhrali aj Plážové Majstrovstva SR na Sídlisku 3 v Prešove v júli minulého roka. V auguste 2021 dievčatá 1. FC Tatran triumfovali spomedzi 14 tímov na turnaji v Trstenej. Okrem toho sa zúčastnili dvoch prípravných turnajov v októbri a novembri 2021, ktoré suverénne vyhrali.

Od mája do novembra boli dievčatá nominované do reprezentácie Slovenska:

  • wu 19 - Soňa Hadbavná
  • wu 17 - Adela Vašáková, Michaela Ivanová, Simona Chomová, Soňa Servátková, Jana Jusková
  • wu 15 - Katarína Bučková, Nina Nedoroščíková, Sofia Valenčínová, Nikola Dužárová,Tereza Petrášová

 

Dievčatám z 1. FC Tatran Prešov srdečne blahoželáme a prajeme ešte veľa úspechov v súťažiach a turnajoch na Slovensku i v zahraničí!


 

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK