Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Rekonštrukcia podchodu a schodísk na Sekčovskej ulici je ukončená

Podchod na Sekčovskej ulici a priľahlé schodiská dostali novú podobu. V podchode bola aj kompletne vymenená elektroinštalácia.

Rekonštrukcia podchodu, ktorý vedie popod hlavnú cestu na Sekčovskej ulici, je ukončená. Obnovené boli aj jeho priľahlé schodiská a steny.

V rámci stavebných prác bola vybúraná celá pôvodná konštrukcia vonkajšieho schodiska z liateho asfaltu, vrátane travertínových častí. V mieste pôvodných schodísk sa vyhotovila nová železobetónová konštrukcia vonkajšieho schodiska. Pôvodné svietidlá boli nahradené novými LED svietidlami a zrealizované boli aj nové elektrické rozvody. Existujúci betónový múrik aj omietky boli očistené a dostali nový náter, schodiská majú protišmykový povrch.

Celková cena rekonštrukcie bola v zmysle zmluvy o dielo vo výške 98 102,86 eur s DPH. Realizátorom stavby je spoločnosť Lptex, s.r.o.


 

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK