PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/19992/presovski_panteri_doma_s_11_zlatymi_medailami.html

Prešovskí Panteri doma s 11 zlatými medailami

V sobotu 2.4. mali prešovskí Panteri šancu predviesť sa hneď dvakrát. Okrem im typického víťazenia na tatami sa teraz ukázali aj ako organizátori. V spolupráci so Slovenským zväzom kickboxu totiž pripravili 3. kolo Open Ligy a podarilo sa im to na jednotku.

Na ZŠ Šrobárovej sa ukázalo dovedna 22 klubov s takmer 140 fightermi. Panteri pod vedením Jozefa Kolozsyho samozrejme súpera zdolávali kde sa dalo. To vynieslo 13 zápasníkom 23 medailí, z toho 11 zlatých, a po 6 zo strieborných aj bronzových.

Najviac prispeli do zbierky Lucia Feckova v kick light a light contact do 60kg, v rovnakých disciplínach Martin Gurka do 42kg, Stela Levická do 50kg a Miroslava Potocká do 60kg. Všetci si zo súťaže odniesli po dve absolútne víťazstvá.

Zvyšné zlatá pridali Peter Anderko v light contact do 63kg, Rastislav Hric v kick light do 69kg a Diana Obcovičová v Point Fighting. Všetci traja si odniesli ešte po jednom striebre.

O zvyšné úspechy sa postarali Samuel Kokoška s bronzom v light contact do 63kg, Artem Luchyk so striebrom v light contact do 28kg a bronzom v kick light do 28kg, Tomáš Mašlej s bronzom v kick light do 84kg,Soňa Molitorisová so striebrom v light contact do 55kg a bronzom v kick light do 55kg, Daniel Paločko s bronzom v light contact do 57kg a Matúš Prokop so striebrom v kick light do 74 a bronzom v light contact do 74kg.

Všetkým gratulujeme.

 
6.4.2022 | Autor: Alexandra Bajusová | Spoločnosť | čítané: 2041 krát