Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Hlavná ulica bude cez víkend 4 hodiny uzavretá, MHD bude premávať po obchádzkovej trase

Hlavná ulica v Prešove bude v sobotu 11.6.2022, v čase od 19:00 do 23:00 hod. , kompletne uzavretá pre automobilovú a autobusovú dopravu. Všetky linky MHD budú v uvedenom čase presmerované na obchádzkovú trasu.

Uzávierka Hlavnej ulice súvisí so záverečným programom Dní mesta Prešov. Obmedzenia sa dotknú všetkých liniek MHD, ktoré premávajú cez centrum mesta. Základná obchádzková trasa všetkých liniek povedie cez Štefánikovu, Okružnú a Remscheidskú ulicu. Večerný rozjazd spojov o 22:22 bude realizovaný na zastávke Okružná.

Trolejbusové linky č. 1, 4, 5 a 8 budú nahradené autobusmi, ktoré budú taktiež premávať po uvedenej trase.

Linka č. 21/23 pôjde po trase Fintice – Rázcestie Kúty – Šafárikova, cintorín – Fakultná nemocnica – Okružná – Levočská – Malý Šariš.

Linka č. 23/21 pôjde po trase Malý Šariš – Levočská – Okružná – Grešova – Fakultná nemocnica – Rázcestie Kúty – Fintice.

DPMP v spolupráci s DJZ pripravili pre cestujúcich zaujímavú novinku. Linky č. 15, 23 a 29 obslúžia v smere „do mesta“ aj náhradnú zastávku Divadlo Jonáša Záborského, ktorá sa nachádza na Grešovej ulici (oproti väznici).

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK