Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Mladá vodička opitá narazila do stĺpu elektrického vedenia na Šafárikovej ulici v Prešove

Polícia neustále zaznamenáva prípady vodičov, ktorí neváhali a sadli si za volant pod vplyvom alkoholu. Ide o ľudí, ktorí svojím nezodpovedným správaním ohrozujú svoj život a zdravie ako aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky

Len 28 ročná mladá žena z Kojatickej Doliny bola povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove  obvinená  z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky spáchaného  v  súbehu s trestným činom poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.  

V pondelok (20.06.2022) pár minút pred polnocou  viedla  osobné vozidlo po Ul. Šafárikovej, v Prešove. Pri prejazde križovatkou sa  nevenovala  plne  vedeniu vozidla,  zišla mimo cestu  a narazila do stĺpov elektrického vedenia.   Jeden z nich vytrhla  zo základov, ostal  zachytený obručou o druhý stĺp.

Po náraze sa auto  vrátilo naspäť na komunikáciu  a  prešlo do protismeru.  Policajná  hliadka  po príchode na miesto  vodičku vyzvala ku kontrole. Bola  vykonaná aj dychová skúška, ktorej hodnota
presiahla 2 promile.  

Pri dopravnej nehode vznikla škoda na vozidle vo výške  cca 7.000, - Eur a na stĺpe elektrického vedenia cca 500, - Eur. 

Mladej žene bol zadržaný vodičský preukaz i  tabuľky s evidenčným číslom. Vodička bola umiestnená do cely policajného zaistenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK