Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Pozor, zmena priechodu cez most na Škultétyho ulici

Mesto Prešov informuje všetkých ľudí prechádzajúcich cez most na Škultétyho ulici o novom priechode. Cyklistov a kolobežkárov prosíme, aby pri prechádzaní zišli z bicykla či kolobežky.

Od zajtra, 12. augusta 2022, budú ľudia prechádzajúci mostom na Škultétyho ulici presmerovaní na nový priechod mimo povrch mosta.

Vzhľadom na to, bude na novom priechode potrebné zísť z bicykla, kolobežky alebo iného dopravného prostriedku a prejsť cez dočasnú lávku peši.

V nasledujúcich dňoch dôjde k búraniu nosnej konštrukcie mostovky a začatiu prác na betonáži pilierov, priečnikov a novej mostovky, preto žiadame občanov pri prechádzaní o dodržiavanie pokynov na stavbe a mimoriadnu opatrnosť.



 

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK