PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/20103/v_priestore_zastavok_mhd_pri_zeleznicnej_stanici_bude_vykonane_hlbkove_cistenie.html

V priestore zastávok MHD pri železničnej stanici bude vykonané hĺbkové čistenie

Mesto Prešov zrealizuje v období od 22.9. do 24.9.2022 hĺbkové čistenie spevnených plôch oboch zastávok MHD "Železničná stanica", ktoré sú súčasťou predstaničného priestoru. V uvedenom období budú dočasne presunuté obe zastávky MHD a na krátky čas nebudú v prevádzke automaty na cestovné lístky.

Zastávky MHD "Železničná stanica" budú v období od 22. do 24. septembra 2022 dočasne presunuté z dôvodu realizácie hĺbkového čistenia plôch oboch zastávok. V smere do centra mesta bude zastávka presunutá približne o 150 m ďalej v smere jazdy (pred budovu SOŠ), v smere z centra mesta bude zastávka presunutá na úroveň výstupu z podchodu stanice. Čistiace práce budú, v snahe zachovania plynulosti premávky, rozdelené do viacerých etáp.

V priestore zastávok MHD pri železničnej stanici bude vykonané hĺbkové čistenie. Počas realizácie prác budú krátkodobo nedostupné aj automaty na cestovné lístky, ktoré sa nachádzajú na oboch zastávkach „Železničná stanica.“ Cestujúcim, ktorí využívajú niektorú zo zastávok odporúčame, aby si zakúpili cestovné lístky v predstihu, do zásoby. Alternatívou je tiež nákup v predajni cestovných lístkov DPMP, a.s. na Masarykovej ul. č. 26 (budova PORS – EAST), prípadne doplnkový predaj cestovných lístkov u vodiča alebo SMS cestovný lístok na č. 1144.

Touto cestou DPMP žiada verejnosť, o dodržiavanie zákazu vstupu do priestoru kde sa bude vykonávať čistenie.

 
22.9.2022 | Autor: DPMP | Doprava | čítané: 1468 krát