Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Hokejbaloví žiaci z Prešova sa na ligovom turnaji vo Vranove tešili z maximálneho počtu bodov

Naši najmenší extraligový Trolkovia z Prešova nás neprestávajú udivovať a aj po turnaji SHbE U12 vo Vranove nad Topľou a super zápase proti Popradu, majú na konte plný počet bodov. Čo im však tréneri stále prízvukujú je, že cesta pred nimi je stále dlhá a bude ešte nesmierne náročná.

Výsledky:
---------------
HMHK bauska. VRANOV U12 - HOKEJBAL Prešov o.z. U12 0:3 (0:1, 0:2)
Góly: D. Korem, M. Šoltis, R. Mišenko
Brankári: F. Vaško (O. Neupaver)


HK IMS-East Popradskí PIRÁTI U12 - HOKEJBAL Prešov o.z. U12 3:4
(2:3, 1:1)
Góly: Ferenc 2, Šefc - M. Markuš, R. Mišenko, T. Bauer, N. Veselá
Brankár: F. Vaško


HOKEJBAL Prešov o.z. U12 - HBC KNIGHTS Bardejov U12 14:0 (8:0, 6:0)

Góly: M. Šoltis 3, D. Korem 3, T. Bauer 2, M. Markuš, D. Šimkovič, D. Hopkovičová, J. Jankanin, R. Mišenko, M. Imrich
Brankár: O. Neupaver

Prešovské hviezdy turnaja: 

N. Veselá

P. Čiško

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Majsterky Slovenska zavítali na prešovskú radnicu
Prešovské hokejistky z klubu ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov sa stali majsterkami Slovenska vôbec po prvýkrát vo svojej takmer 30-ročnej histórii fungovania klubu. Osobne ich na prešovskej radnici privítal a zagratuloval k ich úspechu aj primátor mesta František Oľha.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
HOKEJBAL: Prešov na jar zatiaľ 100- percentný.
Prvé extraligové turnaje v roku 2024 majú za sebou už aj hokejbalisti Prešova, ktorý pokračujú v nasadenom tempe z jesennej časti.
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK