PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/20148/dotaznik_hodnotenia_investicnej_pripravenosti.html

Dotazník hodnotenia investičnej pripravenosti

Sieť Enterprise Europe Network je kľúčovým nástrojom v stratégii EÚ na podporu rastu a zamestnanosti. Združuje približne 600 organizácií na podporu podnikania z viac ako 60 krajín a pomáha malým spoločnostiam využiť jedinečné obchodné príležitosti na jednotnom trhu EÚ. Enterprise Europe Network je súčasťou projektu Horizont 2020 MIND4MACHINES financovaný Európskou komisiou, ktorý vedie Istanbulská priemyselná komora (ICI) a je fúziou medzi združeniami podnikov, klastrami MSP, výskumnými organizáciami, obchodnými a priemyselnými komorami a agentúrami regionálneho rozvoja. Projektové konzorcium tvorí 11 európskych partnerov z 8 európskych krajín.

MIND4MACHINES je projekt Horizont 2020 financovaný Európskou komisiou, ktorý vedie Istanbulská priemyselná komora (ICI) a je fúziou medzi združeniami podnikov, klastrami MSP, výskumnými organizáciami, obchodnými a priemyselnými komorami a agentúrami regionálneho rozvoja. Projektové konzorcium tvorí 11 európskych partnerov z 8 európskych krajín

MIND4MACHINES využíva hodnotenie úrovne investičnej pripravenosti (IRL) na mapovanie investičných zdrojov a požiadaviek na úrovni EÚ, národnej a regionálnej úrovni s osobitným zameraním na miestnu krajinu klastrov.
Cieľom MIND4MACHINES je uľahčiť medzi sektorovú a cezhraničnú podporu, ktorú potrebujú výrobné MSP na testovanie a prijímanie najnovších digitálnych technológií na transformáciu smerom k inteligentnejšej, ekologickejšej a efektívnejšej výrobe v súlade s najnovšími politikami EÚ.

Investičná pripravenosť
• Investičnú pripravenosť možno definovať ako „schopnosť spoločnosti porozumieť a splniť špecifické potreby a očakávania investorov“
• Pochopiť príležitosť z pohľadu investora
• Pochopiť kritériá, ktoré chcú investori poznať na posúdenie investičná príležitosť
• Pochopiť, ako prezentovať investičnú príležitosť na prilákanie investorov
Zvýšenie investičnej pripravenosti pomáha:
• zvýšiť šancu na úspešné kolo financovania
• zvýšiť hodnotu v niekoľkých kľúčových oblastiach podnikania
Dotazník hodnotenia úrovne investičnej pripravenosti umožňuje malým a stredným podnikom/projektom identifikovať ich silné a slabé stránky a vytvoriť na mieru šitý program služieb, ktorý rieši potreby a výzvy.

 
17.1.2023 | Pridal: Admin | Spoločnosť | čítané: 1266 krát