Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Prvým Prešovčanom roka 2023 je Viliam

Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove sa 1. januára 2023, presne 27 minút po polnoci, narodilo mamičke z obce Tulčík dievčatko Timea. V ten istý deň sa o čosi neskôr na svet vypýtal aj prvý Prešovčan Viliam.

Prvým Prešovčanom sa v novom roku 2023 stal chlapček Viliam, ktorý sa narodil 1. januára 2023 o 11.00 hod. predpoludním. Bábätko vážilo 3680 gramov a meralo 52 centimetrov. Mamička Jarmila prezradila, že malého Viliama doma čakajú dvaja súrodenci.

Mamičke bol priamo v nemocnici zablahoželať aj primátor mesta Prešov František Oľha, ktorý rodine odovzdal finančný dar od mesta Prešov a plienkovú tortu.

Ako prvé dieťa roka 2023 sa 1.1.2023 o 0.27 hod. v prešovskej pôrodnici narodila malá Timea. Dievčatko sa narodilo mamičke Martine z obce Tulčík. Po pôrode vážilo 3570 gramov a meralo 50 centimetrov.

Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove a personálu Oddelenia gynekológie a pôrodníctva prajeme veľa síl a úspechov aj v novom roku a novoročným bábätkám a ich rodinám prajeme najmä veľa zdravia.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK