Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Počas Spartan Winter Sprint budú v Prešove uzavreté dve ulice

Počas športového podujatia „Spartan Winter Sprint“ budú uzavreté dve ulice v Prešove - Jesenná a Jelšová. Premávka bude presmerovaná.

V areáli Prírodného kúpliska Delňa v Prešove sa už tento víkend po prvýkrát uskutoční podujatie Spartan Winter Sprint.

Ulice Jesenná a Jelšová v Prešove budú v sobotu 25. februára 2023 v čase od 7.30 do 15.30 hod. obojsmerne uzavreté.

Premávka bude presmerovaná a obchádzka bude viesť po priľahlých cestných komunikáciách na uliciach Petrovianska a Švábska.

Mohlo by Vás zaujímať
Od 18. júla bude MHD k nemocnici jazdiť upravenou trasou
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že pre rekonštrukciu kanalizácie na Hollého a Vajanského ulici bude od štvrtka 18. 7. 2024 upravená premávka liniek MHD smerujúcich do oblasti nemocnice. Hollého ulica bude pre MHD neprejazdná.
D1 a R4 budú v okolí mesta Prešov od augusta bezplatné
Od prvého augusta 2024 prichádza pozitívna novinka pre motoristov, ktorí sa presúvajú takmer výlučne po cestách v prešovskom regióne. Úseky diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R4 budú v okolí mesta Prešov pre šoférov bezplatné.
Aj MHD má letné prázdniny
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že v období školských letných prázdnin, t.j. od 1. júla 2024 budú všetky linky MHD premávať počas pracovných dní podľa zverejneného cestovného poriadku pre "Pracovný deň - prázdniny".
Uzávierka ulice Jána Hollého
Z dôvodu odstránenia havarijného stavu kanalizácie na ulici Jána Hollého dôjde od 18. 07. 2024 (od 08:00 hod.) do 31. 08. 2024 k celkovej uzávierke ulice Jána Hollého v úseku od križovatky s ulicami Lesík delostrelcov, Grešova a Vajanského po križovatku s Hodžovou ulicou.
Dilongova ulica v Prešove bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o plánovanej čiastočnej uzávierke Dilongovej ulice, a to od 17. do 19. júla 2024. Dôvodom je uloženie kanalizačnej prípojky k rodinnému domu.
Linka 13 v Severnej bude dočasne skrátená
DPMP, a.s. informuje cestujúcich, že od pondelka 22. júla 2024 od 8:00 hod. bude pre rekonštrukciu mostného objektu vo Vyšnej Šebastovej, časti Severná, neprejazdná cestná komunikácia pre vozidlá MHD.
Dočasné zrušenie premávania linky č. 20
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK