Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Dočasný posun zastávky MHD Lomnická 2. júna 2023

Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich o dočasnom presunutí zastávky MHD Lomnická a zároveň cestujúcich prosí o zvýšenú opatrnosť pri nástupe a výstupe na tejto zastávke.

Z dôvodu betonáže schodiska v priestoroch nákupného strediska na sídlisku Šváby bude v piatok 2. júna 2023 od 8:30 hod. dočasne presunutá zastávka MHD Lomnická (smer Sekčov) o cca 25 metrov proti smeru jazdy, teda bližšie k prechodu pre chodcov.

Prosíme cestujúcich, aby pri nastupovaní a vystupovaní v priestore tejto zastávky zvýšili opatrnosť. V okolí zastávky budú odstavené pracovné stroje.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK