Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Betonáž mosta na Solivarskej ulici

Most na Solivarskej ulici sa bude betónovať. Zhotoviteľ stvaby upozorňuje občanov na hlučnosť počas prác. K obmedzeniu cestnej premávky nedôjde.

Most na Solivarskej ulici prechádza rekonštrukciou. Odbor dopravy Mestského úradu v Prešove dostal od zhotoviteľa tejto stavby oznámenie o plánovanej betonáži nosnej konštrukcie mosta.

Betonáž nosnej konštrukcie mosta bude realizovaná v noci, od 7. 6. 2023 od 18:00 hod. do 8. 6. 2023 do 6:00 hod. Tento čas je podľa zhotoviteľa nevyhnutný z technologického hľadiska a počasia. Občanov preto spoločnosť prosí o trpezlivosť, najmä z dôvodu hlučnosti spojenenej s prácami.

Počas realizácie prác nedôjde k obmedzeniu cestnej premávky.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK