Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Premávka MHD do Záborského je obnovená

Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že premávka MHD do Záborského je obnovená.

Od štvrtka 13. júla 2023 je obnovená premávka MHD do obce Záborské v plnom rozsahu.

Zastávky MHD Záborské stred a Záborské sú opäť obsluhované.

Linka 14 bola od marca 2023 pre rekonštrukciu cestnej komunikácie v obci dočasne skrátená po zastávku Rázcestie Záborské.

Mohlo by Vás zaujímať
Od 18. júla bude MHD k nemocnici jazdiť upravenou trasou
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že pre rekonštrukciu kanalizácie na Hollého a Vajanského ulici bude od štvrtka 18. 7. 2024 upravená premávka liniek MHD smerujúcich do oblasti nemocnice. Hollého ulica bude pre MHD neprejazdná.
D1 a R4 budú v okolí mesta Prešov od augusta bezplatné
Od prvého augusta 2024 prichádza pozitívna novinka pre motoristov, ktorí sa presúvajú takmer výlučne po cestách v prešovskom regióne. Úseky diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R4 budú v okolí mesta Prešov pre šoférov bezplatné.
Aj MHD má letné prázdniny
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že v období školských letných prázdnin, t.j. od 1. júla 2024 budú všetky linky MHD premávať počas pracovných dní podľa zverejneného cestovného poriadku pre "Pracovný deň - prázdniny".
Uzávierka ulice Jána Hollého
Z dôvodu odstránenia havarijného stavu kanalizácie na ulici Jána Hollého dôjde od 18. 07. 2024 (od 08:00 hod.) do 31. 08. 2024 k celkovej uzávierke ulice Jána Hollého v úseku od križovatky s ulicami Lesík delostrelcov, Grešova a Vajanského po križovatku s Hodžovou ulicou.
Dilongova ulica v Prešove bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o plánovanej čiastočnej uzávierke Dilongovej ulice, a to od 17. do 19. júla 2024. Dôvodom je uloženie kanalizačnej prípojky k rodinnému domu.
Linka 13 v Severnej bude dočasne skrátená
DPMP, a.s. informuje cestujúcich, že od pondelka 22. júla 2024 od 8:00 hod. bude pre rekonštrukciu mostného objektu vo Vyšnej Šebastovej, časti Severná, neprejazdná cestná komunikácia pre vozidlá MHD.
Dočasné zrušenie premávania linky č. 20
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK