Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Začína sa rekonštrukcia strechy a stropu na ZŠ Bajkalská v Prešove

Už v najbližších dňoch sa začne s prácami na rekonštrukcii strechy a stropu v pavilóne B na ZŠ Bajkalská, ktoré sú dlhodobo v nevyhovujúcom stave. Mesto Prešov dnes odovzdalo stavenisko zhotoviteľovi.

Z dôvodu nevyhovujúceho stavu strechy a stropu v pavilóne B na ZŠ Bajkalská v Prešove sa už v najbližších dňoch pristúpi k ich rekonštrukcii. Zhotoviteľom stavby „Rekonštrukcia strechy a stropu na ZŠ Bajkalská“ je registrovaný sociálny podnik Fruit and berry products s. r. o.

Na základe zmluvných podmienok má byť výstavba ukončená do polovice januára 2024. Realizácia je financovaná z vlastných zdrojov mesta vo výške 175 405,98 €.

Zo statického hľadiska je objekt stabilný, avšak na viacerých miestach vykazuje stavebné kazy, ktoré si vyžadujú riešenie. V rámci prác dôjde k demontáži fotovoltických panelov zo striech, rekonštrukcii strešnej krytiny, spätnej montáži fotovoltických panelov a oprave stropu v interiéri tried v pavilóne B.

Vyučovanie na ZŠ Bajkalská bude počas rekonštrukcie prebiehať bez obmedzení v plnom rozsahu.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK