Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

2. kolo Slovenského pohára 2023 v karate kadetov, junior a kategórie U-21

2. kolo Slovenského pohára 2023 v karate kadetov, junior a kategórie U-21, ktoré organizujeme v Prešove v TATRAN HANDBALL ARÉNE v spolupráci so Slovenským zväzom karate, v sobotu dňa 18.11.2023 od 09:00 hodiny do cca. 17:00 hod..

V priebehu vrcholových súťaží máme pripravené aj rôzne umelecké a športové vystúpenia pre prezentáciu šikovných mladých ľudí nielen z oblasti športu a karate ako takého a okrem iného je pripravené pre Vás aj spoločné posedenie s pohostením s priateľmi z prostredia úpolových športov.

Zároveň na danej súťaži budú štartovať aj naši mladí športovci zo znevýhodneného prostredia z projektu JUNIORKO (www.juniorko.sk), kde aj vďaka mediálnej podpore dané deti trénujú karate na vrcholovej úrovni a napredujú nielen v športovej oblasti, ale aj v osobnom živote. Respektíve v našich prešovských farbách na danom športovom podujatí, štartuje aj Veronika Jalowiczorová, ktorá v nedávnej dobe vyhrala svetovú súťaž v Mexiku a v súčasnosti je v rámci kategórie junioriek, svetovou "4-kou".

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovský cyklomaratón odštartuje svoj jubilejný 10. ročník
31. augusta 2024 sa cyklisti postavia na štart jubilejného 10. ročníka Prešovského cyklomaratónu. Hlavným cieľom organizátorov je aj toto leto motivovať Prešovčanov k podpore zdravia prostredníctvom športovej aktivity.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK