Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Starý otec mu zbalil veci, vnuk sa mu vyhrážal zabitím

Na políciu v Prešove starší muž oznámil, že sa mu vnuk vyhráža zabitím.

Na políciu v Prešove starší muž oznámil, že sa mu vnuk vyhráža zabitím. Po preverení situácie bolo v prípade začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Vzhľadom na vek poškodeného, zákon pri tomto trestnom čine stanovuje pre páchateľa trest odňatia slobody až na tri roky.

V stredu (07.02.2024) večer zvonil vnuk na bytový zvonček starého otca, no ten ho už odmietal pustiť dnu. Mladík začal s vyhrážkami, že ho zabije! Iný obyvateľ bytového domu pri vchádzaní dnu pustil , ,nevítaného hosťa“ a tak starý otec zo strachu pred jeho možným konaním vyložil jeho osobné veci pred dvere, aby si ich vnuk mohol vziať. Do bytu sa ho bál pustiť, obával sa, že svoje neustále opakujúce sa vyhrážky aj uskutoční! Mladík spred bytu odišiel až keď zbadal prichádzajúcu policajnú hliadku. Tá po preverení situácie mladého muža obmedzila na osobnej slobode, bol umiestnený do cely policajného zaistenia kde s ním boli vykonané potrebné procesné úkony.

Mohlo by Vás zaujímať
Drogová trestná činnosť
Boli zadržané dve osoby, išlo o Prešovčanov vo veku 35 a 51 rokov.
Opitý vodič medzinárodnej kamiónovej dopravy
Vyšetrovateľ obvinil 34 ročného Bielorusa.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK