Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Dopravno-bezpečnostná akcia

Dnes 19.03.2024 popoludní bude na teritóriu Prešovského kraja uskutočnená dopravno-bezpečnostná akcia. Jej cieľom je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky ako aj znížiť negatívne dôsledky na zdraví a na životoch na našich cestách.

Policajti počas tohto výkonu služby budú kontrolovať dodržiavanie zákazu používania telefónu počas jazdy, dodržiavanie zákazu požitia alkoholických nápojov pred alebo počas jazdy a budú kontrolovať dodržiavanie rýchlosti jazdy. Policajti sa zamerajú aj na nemotorových účastníkov cestnej premávky, taktiež sú povinní dodržiavať pravidlá na cestách.

Pozornosť službukonajúcich policajtov bude zameraná aj na používanie reflexných prvkov za zníženej viditeľnosti. Nezabúdajme, je dôležité byť na cestách videní!

Dodržiavaním pravidiel cestnej premávky a ohľaduplnosťou voči ostatným účastníkom aj my môžeme v značnej miere ovplyvniť počet negatívnych udalostí, s ktorými sa na cestách stretávame.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Pri rannej kontrole
dosiahol hodnotu takmer 1,5 promile.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK