Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Delegáti zvolili nové vedenie POF

V reštaurácii Floriánka sa minulý týždeň uskutočnilo zasadnutie najvyššieho orgánu - valného zhromaždenia mimovládnej organizácie Prešovského občianskeho fóra (POF).

Delegáti valného zhromaždenia vzali na vedomie správu o činnosti Rady POF a revíznej komisie za minulé obdobie a zvolili si nových zástupcov v týchto orgánoch združenia. Za nového predsedu Rady POF bol zvolený Branislav Frk, ktorý pôsobí ako asistent na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity v Prešove, podpredsedom sa stal Rastislav Stolárik. Predsedom Revíznej komisie POF sa stal niekdajší riaditeľ združenia Slavomír Gibarti, podpredsedníčkou doterajšia šéfka revíznej komisie Katarína Kopecká. O pláne činnosti tohto združenia, spájajúceho občanov a mimovládne organizácie na území Prešova, bude rozhodnuté v novembri, kedy sa uskutoční plánovacie stretnutie členov Prešovského občianskeho fóra.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK