Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Prokurátor: oznámenie na Kislíka bolo predčasné

Písomné oznámenie o podozrení z trestnej činnosti konateľa spoločnosti Prešov Real, s. r. o. , spravujúcej nebytové priestory, Jozefa Kislíka bolo na Okresnú prokuratúru v Prešove podané predčasne. Konštatoval to vo svojom dnešnom stanovisku pre TASR okresný prokurátor Michal Glevaňák.

Podanie doručené prokuratúre v prvý januárový týždeň odstúpi Glevaňák primátorovi Prešova. Podľa zákona o obecnom zriadení sa má ním zaoberať hlavný kontrolór. Ak ten zistí, že v Prešov Real došlo k trestnej činnosti, vtedy má povinnosť obrátiť sa na orgány činné v trestnom konaní, aby zaujali stanovisko. Glevaňák sa preto pre TASR odmietol aj vyjadrovať k obsahu oznámenia, k jeho pravdivosti i jeho autorke.
zdroj TASR

Súvisiace články
13.4.2007 REAL: Čo priniesla kontrola
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK