Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Pozvánka na prehliadku mesta Prešov s odborným výkladom sprievodcu.

Pri príležitosti Svetového dňa sprievodcov Mestské informačné centrum pozýva širokú verejnosť na prehliadku nášho mesta spojenú s odborným výkladom sprievodcu.

Svetový deň sprievodcov pripadá každoročne na 21. február. Je to dátum vzniku Svetovej federácie asociácií turistických sprievodcov (WFTGA), ktorá vznikla v roku 1985. V súčasnosti združuje viac ako 55000 sprievodcov zo 40 krajín sveta. V roku 1990 prišla WFTGA s myšlienkou ponúknuť obyvateľom miest prostredníctvom odborného výkladu sprievodcu bezplatne spoznať mestá v ktorých žijú a pracujú.
Mestské informačné centrum sa do organizácie tejto akcie zapojilo už tretí krát. Po úspešných akciách v minulých rokoch veríme, že aj tohtoročná bude príjemným a zároveň aj poučným spestrením sobotňajšieho popoludnia pre všetkých Prešovčanov, ale aj návštevníkov nášho mesta.
Prehliadka je zdarma a uskutoční sa v sobotu 17.2.2007 o 14:00 hod. Zraz je pred Mestským informačným centrom (Hlavná 67 – vedľa Mestského úradu). Prehliadka bude trvať cca 1 hodinu. Bližšie informácie na tel. č. 051/16 186

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK