Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Lístky na koncert Lucie Bílej sa pomaly míňajú...

Koncert Lucii Bílej v šarišskej metropole sa blíži. V prešovskej Mestskej hale vystúpi táto stálica českej populárnej hudby v utorok 14. novembra o 19. hodine.

"Vstupenky sa míňajú rýchlo, preto odporúčam všetkým, ktorí chcú zhliadnuť tento koncert, aby sa poponáhľali a radšej si ich zaobstarali už v predpredaji," povedal nám Jozef Mihaľ z Mestského informačného centra, no dodal, že kapacita haly je dostatočne veľká, takže lístok na koncert by sa mal ujsť každému záujemcovi. Vstupenky, ktoré stoja dve stovky, čo je najnižšia cena zo všetkých koncertov Lucii Bílej na Slovensku, sú stále k dispozícii v Mestskom informačnom centre, na Hlavnej ulici č. 67 v Prešove.

Jozef Mihaľ ďalej uviedol, že v súvislosti s koncertom chystajú organizátori niekoľko prekvapení. Neupresnil zatiaľ, o čo presne pôjde.

V novinách Prešovský denník Korzár sa tiež uskutočnila súťaž, v ktorej ste mohli klásť otázky pre Lucii Bílú. Súťaž prebiehala aj na stránke Prešovského informačného serveru.

Kto vyhral vstupenku na koncert, či podpísaný plagát, to sa môžu dozvedieť čitatelia Prešovského denníka Korzár, kde budú ešte pred koncertom zverejnené aj odpovede Lucii Bílej na čitateľské otázky. To všetko sa dočítate aj na týchto stránkach Prešovského informačného serveru.

Mohlo by Vás zaujímať
Máte doma budúceho škôlkara?
sto Prešov informuje rodičov o možnosti podávania žiadostí na prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie do materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov na školský rok 2024/2025.
PREŠOVSKÁ UNIVERZITA SA STALA ODBORNÝM GARANTOM PROJEKTU NA BILINGVÁLNE VZDELÁVANIE DETÍ ZÁKLADNÝCH ŠKÔL
Prešov, 11. 04. 2024 – Prešovská univerzita (PU) v Prešove nadviazala spoluprácu s občianskym združením BILI School na projekte zameranom na bilingválne vzdelávanie detí od prvej triedy základnej školy. Tento inovatívny program, ktorý sa zaoberá vzdelávaním detí v dvoch jazykoch súčasne – slovenskom a anglickom, sa plánuje pilotne spustiť na vybraných verejných základných školách po celom Slovensku už v nadchádzajúcom školskom roku.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK