Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Smrť znova stála na ceste

Včera, o 23.10 h došlo na ceste prvej triedy na Ul. Sabinovskej v Prešove k zrážke dvoch osobných áut Opel Astra, ktoré viedol 23-ročný vodič z Prešova s VW Passat combi, ktoré viedol 58 ročný muž zo Šarišských Michalian.

Mladý vodič Opla v tiahlej pravotočivej zákrute v smere svojej jazdy nezvládol riadenie vozidla a prešiel do protismeru a ľavou bočnou časťou narazil do prednej časti Passatu. „Následkom zrážky došlo z ťažkým zraneniam vodiča Passatu s dobou liečenia viac ako 42 dní a k ťažkým zraneniam mladého vodiča Opla, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol, “ povedala krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová. Na autách je škoda odhadovaná na 500 tisíc korún. „Doterajším policajným šetrením je zrejmé, že uvedenú nehodu zapríčinil nebohý vodič Opla, porušením príslušných ustanovení zákona o premávke na pozemných komunikáciách, dodala M. Fečová. Prešovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK