Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Kto je mŕtvy muž?

Po totožnosti mŕtvoly neznámeho muža vo veku približne 35 rokov pátrajú policajti. Mŕtveho muža našla piatok okolo 18.50 hod. 52-ročná Prešovčanka pri prechádzke so psom okolo rieky Sekčov.

„Mŕtvola sa nachádzala v blízkosti ulice Pod Táborom asi 100 m povyše mosta proti prúdu rieky v polohe, ako keby muž kľačal na kraji vody a bol prevrátený na pravý bok, “ uviedla Magdaléna Fečová, krajská policajná hovorkyňa. Privolaný lekár konštatoval smrť utopením. Podľa vonkajšej ohliadky tela nebohého nenašiel stopy cudzieho zavinenia. Telo previezli na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou v Prešove, kde bude vykonaná pitva. „Mŕtvy muž má tmavohnedé vlasy a sivé oči. Na sebe mal oblečené modré rifle, žltooranžové tričko s krátkym rukávom s nápisom NIKE, košeľu hnedú károvanú s hnedými rukávmi, zelené slipy, na nohách obutú športovú obuv, “ popisala muža M. Fečová. Prípad vyšetrujú policajti skráteného vyšetrovania Prešov - juh a je začaté trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK