Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

BLOG: Prečo vlastne rušia hračkárstvo?

Ahojte. V Prešove je to čím ďalej – tým pestrejšie. V poslednom čase na zaujalo ďalšie vyvádzanie (ex)KDHckej mlade z Realu pod dozorom Mestského úradu pri prideľovaní nebytových priestorov. Myslím tým hračkárstvo, ktoré vraj nikto v centre mesta nepotrebuje. Čo je za tým?

Podľa mňa zrušiť predajňu hračiek a zaviesť na Trojici ďalšiu kaviareň, kde sa bude predávať alkohol, je zlý nápad. Komu to môže pomôcť? Zo záznamu zastupiteľstva sa mi veľa vecí osvetlilo. Primátor tvrdí, že od nového nájomníka získa mesto viac korún. Ale tam pes zakopaný nebude. Takúto sumu sú ochotní platiť aj doterajší nájomcovia.

Takže prečo ďalšia kaviareň na Trojici, kde je krčiem viac než dosť? Primátor sám povedal, že načo je tam hračkárstvo, keď oproti je ďalšie. Pokiaľ viem, to oproti sídli v jeho budove. Ale to už – asi zo skromnosti – nepovedal. Mám dojem, akoby bolo treba pomôcť „blízkej“ firme, z Bratislavy, ktorej treba odstrániť z dosahu domácu konkurenciu.

Možno sa mýlim, ale podobná vec sa stala aj domácej firme Milk Agro, o čom už tu bola reč. Jej predajne už tiež porušili noví činovníci Realu a mesta. A poslanci hovorili aj o tom, že komisia rozhoduje bez nich, všetko sa „upečie“ na Mestskom úrade.

Posledná vec, ktorá ma zarazila je meno víťazky nebytových priestorov. Nie je tá pani Birošová manželkou Biroša zo Smeru? A nie je Smer koaličný partner primátora? Tých náhod sa mi zdá priveľa...

Píšte mi na janapresov@zoznam.sk.

Pekný dník:)

Jana – dotieravá

Súvisiace články
29.5.2007 BLOG: Hagyariho deti 22.5.2007 BLOG: Tak on je ženatý? 16.5.2007 BLOG: O monopole II. 9.5.2007 BLOG: Prečo všetci odchádzajú preč? 18.4.2007 BLOG: Námorný prístav v Prešove? 4.4.2007 BLOG: Hagyari so Smerom 14.3.2007 BLOG: O monopole 7.3.2007 BLOG: Real = KDH forever 28.2.2007 BLOG: Mestský úrad, a.s. 20.2.2007 BLOG: Dva byty - nie je to málo?
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK