Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Lúpežnika našiel Cézar

Prešovskí mestskí policajti si včera v nočných hodinách pripísali na konto ďalší úspešný zásah. Na moste na Rusínskej ulici ohrozoval s nožom v ruke muž 56-ročnú ženu, ktorej ukradol kabelku.

Do pátrania po páchateľovi bol nasadený aj Cézar, pes Mestskej polície, ktorý sa vybral od mosta po stope páchateľa spolu s príslušníkom MsP policajtom z pohotovostného motorizovaného útvaru. Po 300 metroch v poli našiel pes ukradnutú kabelku. Pátranie pokračovalo a Cézar sledoval stopu ďalej. Po približne 50 metroch od miesta nájdenej kabelky označil miesto kde sa v poraste skrývala podozrivá osoba.
Po príchode k okradnutej žene bol zlodej a lúpežník identifikovaný. “Išlo o 20-ročného Alexandra K. z obce Chminianske Jakubovany. Mladíka si k ďalšiemu konaniu prevzali príslušníci policajného zboru, ” uviedol hovorca MsÚ Michal Kaliňák.
Podľa náčelníka mestských policajtov Jána Andrejka je tento zásah, “dôkazom toho, že zvýšenie hliadok na sídliskách bolo správne rozhodnutie, ktorému napovedá aj zvýšenie hliadok so psami z dvoch na štyri. ”

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK