Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

V piatok Deň polície

Pred Divadlom Jonáša Záborského na Námestí Legionárov a na Grešovej ulici sa bude tento piatok konať Deň polície. Pred verejnosťou sú pripravení sa ukázať kukláči, príslušníci dopravnej a poriadkovej polície a policajní kynológovia. Nebude chýbať ani prehliadka policajnej výzbroje.

Súčasťou podujatia bude odovzdávanie ocenení a vyznamenaní policajtom. Sprievodnými akciami budú súťaže pre deti, vystúpenie country skupiny Chalupári. Verejnosť sa môže zapojiť do behu Na kolesách proti rakovine. Majitelia áut si môžu dať bezplatne skontrolovať svoje motorové vozidlá v rozsahu technickej kontroly na Budovateľskej ulici 38 v Prešove. Celý program začne o 9.00 a potrvá približne do 14.00 hod.

Mohlo by Vás zaujímať
Dopravno-bezpečnostná akcia
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK