Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

BLOG: Slovenky sú krásne

alebo vždy, keď idú maturantky mestom. Dnes to platí obzvlášť. Vôbec netúžim po označení "pedofil", ale slovenské stredoškoláčky, ktoré si dnes vyzdvihnú ocenenie za svoje študijné výsledky majú reálny základ na kandidatúru na medzinárodnú MISS v ktorejkoľvek kategórii a to hlavne v zahraničí.

Okrem iného aj v kategóriách typu Afektuľka roka by si možno obhájili zopár miest, ale o tom táto téma nemá byť. Podnet napísať tieto riadky mi dala obyčajná cesta do práce, ktorá dnes prebiehala v úplne inom duchu ako zvyčajne.

Mnoho mojich priateľov v týchto dňoch odchádza do zahraničia za sezónnymi prácami, keďže tu začína uhorková sezóna. Pamätám sa na minuloročný september, keď sa so znechutením vracali domov ani nie tak kvôli situácii a témam, ktoré sú tu často premieľané. Vracali sa so znechutením z toho, čo tam videli. Neforemné zdegenerované, jazykovo nezdatné, intelektuálne obmedzené, častokrát obézne Nemky, Švédky, Angličanky, Írky, Austrálčanky...a videli ste Grékyne?.. .ach jaj. Nerád škatuľkujem, ale musím s nimi súhlasiť a asi dačo na tom bude. Samozrejme krása nie je len o výzore ale aj o duši a v tomto musím takisto podotknúť, že Slovensko je plné úspešných, inteligentných a silných žien, ktoré si zaslúžia našu pozornosť. Tento môj blog má slúžiť ako prvá pomoc pre všetkých, ktorí vnímali dnešnú cestu do práce rovnako tak, ako ja a dokázali oceniť nielen vonkajšiu, ale aj vnútornú krásu dievčat kráčajúcich vo sviatočných šatách s obalom v ruke po vysvedčenie.

Prajem Vám krásny deň a víkend. V diskusii môžete posielať zamilované odkazy svojim partnerom, partnerkám, milencom milenkám, priateľom, priateľkám, tajným láskam a podobne. Práve týmto osobám by sme mali venovať najviac pozornosti a úcty. A to nielen na Valentína, ale vždy, keď zatúžite po úsmeve, pohladení, alebo po sexe. Zdá sa to niekomu hlúpe? Ak áno, nech si uvedomí, s kým strávi väčšinu svojho života a za akým účelom.

PS1: nie, dnes skutočne nie je medzinárodný deň žien, avšak je to jeden z mála dní v roku, keď na seba "budúce mamy" môžu hromadne krásou upriamovať svoju pozornosť a pripomínajú, že určite nie sme patriarchálna spoločnosť.

PS2: k vysvedčeniam: nebite vlastné deti, je to protizákonné a okrem iného to na nich môže zanechať trvalé následky.

PS posledné: Aj tak je najkrajšia tá moja a môžete sa všetci poskladať :)

Oto Rajnič

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK