Pondelok, 17. jún 2024
Meniny má Adolf | zajtra Vratislav

Wall street bar úspešný aj v druhom kole

Druhá liga vo futsale je síce oproti ostatným rokom štíhlejšia čo do počtu účastníkov, ale zdá sa, že bude atraktívnejšia ako doteraz. Nikto si nemôže byť istý víťazstvom, o čom sa presvedčili hráči FC Ekoprim i AFK Pages Pneu.

Druhá futsalová liga sa postupne dostáva do tempa a po druhom kole je jasné, že s výnimkou Wall street baru a Condornetu, ktorý majú plný bodový zisk, nebudú zakopnutia ničím výnimočným. Vedúci celok tabuľky má tie najvyššie ambície, už vlani im postup unikol iba o vlások. Dokumentuje to aj ich nástup do súťaže, keď nezaváhali ani v súboji s nováčikom Black horses. Wall street bar napriek tomu, že súper mal výhodu dvoch pokutových kopov porazil Black horses 9:5 a usadil sa na čele súťaže. Condornet bude zrejme tiež bojovať o špicu súťaže, o čom svedčí nielen káder skúsených hráčov, ale aj výsledky. FC Ekoprim zaváhal už v prvej časti hry a nestačil vývoj otočiť. Condornet náskok udržal a zaslúžene zvíťazil 7:4.
BF Design sa nestratil ani s mladíkmi
Ťažkú situáciu má BF Design, ktorý trpí nedostatkom hráčov. Vyriešil to lovením v mládežníckych kategóriách a oplatilo sa to. AFK Pages Pneu síce začali dobre, lenže náskok neudržali a druhá časť hry patrila BF Designu. Ten otočil skóre vo svoj prospech a deväť minút pred koncom si zaistil víťazstvo 4:3. SSK nemali svoj deň a Profitters SK Opal nie celok, ktorý v takýchto zápasoch zvykne zaváhať. Svoj reparát po nevydarenom vstupe do sezóny favorit zvládol na jednotku. SSK sa na ihrisku iba hľadali a Profitters SK Opal hrali v pohode na víťazstvo. Nakoniec sa zrodila desiatka a SSK prispeli iba čestným gólom, čo však po takomto výsledku ich súperov nemusí mrzieť.
Výsledkový servis:
AFK Pages Pneu - BF Design 3:4, Wall Street Bar - Black horses 9:5,
FC Ekoprim – Condornet 4:7, SSK - Profitters SK Opal 1:10:
Program nasledujúceho kola:
Black horses - FC Ekoprim 8:00h (P), BF Design – SSK 9:45h (P), Wall Street Bar - AFK Pages Pneu 8:00h (M), Profitters SK Opal – Condornet 9:45 (M).

Mohlo by Vás zaujímať
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
**Domáci klub Panter Prešov usporiadal majstrovstvá Slovenska v kickboxe 2024**
Dňa 1. júna 2024 sa v Prešove uskutočnili majstrovstvá Slovenska v kickboxe, ktoré organizoval domáci klub Panter Prešov. Toto podujatie prilákalo 279 súťažiacich z 32 klubov, ktorí sa zúčastnili na 505 štartoch.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK