Pondelok, 17. jún 2024
Meniny má Adolf | zajtra Vratislav

Futbal: Hlasy po zápase Prešov – Podbrezová

Prinášame názory trénerov na dianie v zápase 10. kola 1. futbalovej ligy, v ktorom Tatran Prešov zdolal na svojom ihrisku Podbrezovú 3:1 (1:1).

Anton Jánoš (tréner Podbrezovej): „Čo by som k tomu povedal. Iba toľko, že pôjdem a skúsim aj vo svojom veku začať rozhodovať... . Všetko súvisí s tým, čo som povedal. Som maximálne nespokojný s výkonom rozhodcu. “ (po týchto slovách tréner hostí odišiel z pozápasovej tlačovky)

Roman Pivarník (tréner 1: FC Tatran): „My sme išli do zápasu s tým, že nás čaká najväčší kandidát na postup, ktorý chce z pozadia a bez tlaku o ten postup hrať. Do duelu sme išli s tým, že ak ho zvládneme, podobne ako zápasy s Interom a Šaľou, tak sa nám podarí odskočiť, pretože je to zápas o šesť bodov. Chceli sme začať nátlakovo, no už druhý zápas sa nám to nedarí. Boli sme dosť pasívny, chceli sme hrať kombinačne po zemi, no hrali sme práve opačne a po troch rohoch súpera za sebou sme nešťastne inkasovali. Mužstvu sa nedarilo, napriek tomu sme si vypracovali v polčase štyri gólové šance a dokázali sme napokon krásnym gólom Zahradníka vyrovnať na 1:1. V prestávke sme si povedali, že musíme hrať aktívnejšie, nemôžeme byť nervózny a nezaťažovať sa tým, či prehráme. Veď raz nás tá prehra čaká. Mužstvo vyšlo oveľa aktívnejšie, znova sme potvrdili, že druhý polčas máme lepší. Dali sme dva góly a popritom sme nevyužili ďalšie šance. “
(ik)

Mohlo by Vás zaujímať
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
**Domáci klub Panter Prešov usporiadal majstrovstvá Slovenska v kickboxe 2024**
Dňa 1. júna 2024 sa v Prešove uskutočnili majstrovstvá Slovenska v kickboxe, ktoré organizoval domáci klub Panter Prešov. Toto podujatie prilákalo 279 súťažiacich z 32 klubov, ktorí sa zúčastnili na 505 štartoch.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK