Pondelok, 17. jún 2024
Meniny má Adolf | zajtra Vratislav

Hokejbal: Ťažko vydretá remíza

Cez víkend sa naplno rozbehla aj Košická hokejbalová liga, v ktorej účinkuje už len jedno mužstvo z Prešova – HBC 3b Krasgarden Prešov.

V prvom kole 3b Krasgarden sme narazili na nováčika 1. ligy mužstvo Capitals Košice. Aj toto mužstvo malo pred štartom súťaže problém s hráčmi, a tak si povolali hráčov bývalého Mistrálu Prešov. Takže išlo o také malé derby.
Prvé dve tretiny sme sa hľadali, poniektorí držali hokejky v ruke po viac ako troch mesiacov a bolo to na nich vidieť. V obrane sa kopili neskutočné chyby, ktoré súper dokázala aj potrestať. Už v prvej tretine sme si zobrali oddychový čas, kde sme si povedali, kto čo má a bude hrať. Nebyť prvej, zbabranej, tretiny, zápas by sme dotiahli do víťazného konca, takto sme nakoniec boli radi aj za remízu.
V prvej tretine súper rýchlo viedol 2:0, my sme dokázali znížiť na 1:2 a mali aj šancu na vyrovnanie, gól sme nedali a z protiútoku inkasovali tretí, do konca prvej tretiny ešte dvakrát a tak sme prehrávali 1:5.
V druhej tretine sme súper dokázal na náš gól odpovedať a stále sme prehrávali o tri – štyri góly. Až v závere druhej tretiny sa nám náskok podarilo stiahnuť na rozdiel dvoch gólov.
V poslednej tretine sme sa snažili aspoň vyrovnať, to sa nám podarilo necelé dve minúty pred koncom zápasu. No ak by sa zápas hral ešte dve – tri minúty, určite by sme strhli víťazstvo na svoju stranu, no zápas sa hrá 45 minút. Po výsledku prvej tretiny však môžeme byť radi, že máme aspoň bod.

HBC 3b Krasgarden Prešov – Capitals Košice 7:7 (1:5, 4:2, 2:0)
Zostava, G+A : Tóth – Hric 0+3, Kašprišin 1+0, Holečko 4+1, Pankúch 1+2, Lukáč 1+2, Pazdič 0+1, Sála 0+1, Nikitinskij, Onderko.

Mohlo by Vás zaujímať
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
**Domáci klub Panter Prešov usporiadal majstrovstvá Slovenska v kickboxe 2024**
Dňa 1. júna 2024 sa v Prešove uskutočnili majstrovstvá Slovenska v kickboxe, ktoré organizoval domáci klub Panter Prešov. Toto podujatie prilákalo 279 súťažiacich z 32 klubov, ktorí sa zúčastnili na 505 štartoch.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK