Pondelok, 17. jún 2024
Meniny má Adolf | zajtra Vratislav

Šlágre sa skončili remízami

Druhá futsalová liga mala na programe ďalšie kolo, ktoré možno nazvať kolom šlágrov. Medzi sebou sa v ňom stretli celky, ktoré patria medzi kandidátov na postup do Pohára primátora. Rezultát je zaujímavý, pretože nikto z aktérov si nepolepšil, ale ani nepohoršil, v oboch dueloch sa totiž zrodili remízy. Súťaži to dáva skutočný „šmrnc“, pretože o postup zrejme bude bojovať až šestica tímov z druholigovej osmičky.

Wall street bar zohral s AFK Pages Pneu výborné stretnutie, ktoré znieslo vysoké kritériá. Najlepšími hráčmi na oboch stranách boli brankári, ktorí sa doslova prekonávali. AFK sa ujali vedenia 1:0, ale na ďalší gólový zápis čakali diváci až do druhého polčasu.
V ňom sa spočiatku viac darilo Wall street baru, ktorý dvomi gólmi otočil priebeh zápasu. Sedem minút pred koncom AFK Pages Pneu kuriózne vyrovnal a ukázalo sa, že to bol posledný zápis v stretnutí. Profitters SK Opál ukázal, že to s postupom myslí naozaj vážne. Stretnutie s Condornetom začal dobre, viedol 1:0, ale súper dokázal skóre zrovnať. Condornet musel preukázať dostatok charakteru i futsalového umenia, keď prehrával 1:3. I s touto nástrahou sa však dobre vyrovnal, ešte do polčasu znížil na 2:3 a v druhej časti hry vyrovnal. Mohol dokonca aj zvíťaziť, ale tutovku v závere zápasu nepremenil a zrodila sa spravodlivá remíza 3:3.
Nováčikovia stále čakajú na bodový zápis
SSK a Black horses priam bažia po prvých bodoch v súťaži a to im určite bude dopriate už v nasledujúcom kole, keď si vzájomne zmerajú sily. Zatiaľ je to z ich strany bez výraznejšieho úspechu, čo potvrdili aj v treťom kole. Black horses mali trochu starosti so zostavou, ale vyrovnali sa s tým, horšie to už bolo so súperom. FC Ekoprim je jeden z najskúsenejších účastníkov súťaže a dokázal to zúročiť na 100%. Viedol 2:0 a napriek tomu, že súper znížil, FC Ekoprim okamžite odpovedal, dokázal pridať aj ďalšie góly a napriek sympatickému výkonu Black horses zvíťazil 6:2. BF Design si zmeral sily s celkom SSK a zrodil sa jednoznačný rezultát 8:1 v jeho prospech. Pod priebeh stretnutia sa podpísala efektivita BF Designu, výborný výkon jeho brankára a tak niet divu, že toto stretnutie favorit v pozvoľnom tempe uhral výrazne vo svoj prospech.
Výsledkový servis: Black horses - FC Ekoprim 2:6, BF Design – SSK 8:1, Wall Street Bar - AFK Pages Pneu 2:2, Profitters SK Opal – Condornet 3:3.
Program nasledujúceho kola, nedeľa:
BF Design - Profitters SK Opal 8:00h (P), Condornet - Wall Street Bar 9:45h (P), FC Ekoprim - AFK Pages Pneu 8:00h (M), Black horses – SSK 9:45 (M).
Jozef MURÁNSKY

Mohlo by Vás zaujímať
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
**Domáci klub Panter Prešov usporiadal majstrovstvá Slovenska v kickboxe 2024**
Dňa 1. júna 2024 sa v Prešove uskutočnili majstrovstvá Slovenska v kickboxe, ktoré organizoval domáci klub Panter Prešov. Toto podujatie prilákalo 279 súťažiacich z 32 klubov, ktorí sa zúčastnili na 505 štartoch.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK