Nedeľa, 16. jún 2024
Meniny má Blanka, Bianka | zajtra Adolf

Tretí Rebrík na kvalite neutrpel

Po dvoch viac-menej metalových kolách dostala na treťom koncerte súťaže Rebrík v prešovskom PKO priestor mäkšia hudba. Kvalita však neutrpela.

Výborne sa uviedla košická kapela s nespisovným názvom Kvety v podpaží. Táto „gitarovka“ pôsobí na scéne už 12 rokov (hoci svoju činnosť po dlhšej pauze obnovila až v roku 2005) a na jej výkone to bolo poznať. Výborný výkon podala aj popradská kapela Perpetum mobile s charizmatickou speváčkou Luciou Barilovou.
Napriek „tancovačkovému“ názvu išlo o sviežu rockovú muziku okorenenú zvukom trúbky. Objavom koncertu a príjemným prekvapením bola domáca kapela Každý svoje. Jej uletenú hudbu sprevádzala rovnako uletená šou, takže sa bolo aj na čo pozerať. Tretí Rebrík uzatvorili ďalší Prešovčania, rocková kapela 4 Moment.
Ako prezradil denníku KORZÁR organizátor koncertu Erik Wittner, v súčasnosti sa v Rebríku nachádza päťdesiatka interpretov. Prešovské kapely pritom tvoria iba malú časť. Finálový koncert Rebríka sa uskutoční koncom roka.
Rebrík organizuje hudobné štúdio Gagas spolu s Parkom kultúry a oddychu v Prešove. Mediálnymi partnermi sú Prešovský Korzár a www.pis.sk.
Internetová stránka Rebríka je: http://www.gagas.sk/rebrik.
Z aktuálneho poradia:
1. Scarlet Wings, 2. KarlosG, 3. Žaneta, 4. 4 Moment, 5. Krypton, 6. H. E. O. S. , 7. Shandy a Ester, 8. Každý svoje, 9. Tubul, 10. Metamorfóza...

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK