Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Detský Silvester 2000 na troch miestach

Mestský úrad v Prešove organizuje aj v tomto roku detského Silvestra. Posledný deň v roku od 10. do 12. hodiny sa budú môcť deti vyblázniť na troch stanoviskách (centrum mesta, sídliská III. a Sekčov) pri rôznych súťažiach, hrách, či kultúrnom programe.

Ako uviedla vedúca odboru kultúry, športu a turizmu MsÚ Mária Putnocká, v prípade dobrej zábavy sa Detský Silvester bude môcť predĺžiť o nejakú tú minútku. Na všetkých stanoviskách budú deti súťažiť o rôzne sladkosti a chýbať nebude ani tombola.
"Po nie najlepších skúsenostiach z minulého roku sme miesto konania Detského Silvestra presunuli zo Skateparku pred Divadlo Jonáša Záborského," uviedla Mária Putnocká. Druhé stanovište bude pred farským kostolom Kráľovnej pokoja (Sídlisko III.) a tretie v areáli základnej škole na Šrobárovej ulici na Sídlisku Sekčov. Podľa jej slov nebude chudobná snehová nádielka vôbec na škodu, pretože organizátori na to mysleli a pripravili dostatočne zaujímavý "nesnehový" program.
S organizáciou Detského Silvestra 2000 mestu vypomohli okresný úrad, ABC - centrum voľného času, farské úrady a saleziáni.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK