Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Firma Velmax začína sériu seminárov určených pre účtovníkov, ekonómov a mzdové účtovníčky

Témy: Daňové priznanie k dani z príjmov za rok 2007 Zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení od 1. 1. 2008

Velmax s.r.o.

Prvý štvrťrok každého roka sa venujeme príprave daňových priznaní k dani z príjmov, nakoľko všetky fyzické osoby a prevažná časť právnických osôb má zdaňovacie obdobie kalendárny rok. Pre mzdové účtovníčky patrí táto časť roka tiež k najťažším. Musia aplikovať všetky legislatívne zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení, daniach z príjmov do výpočtu miezd za nový rok. Ďalšou povinnosťou, ktorú musia zvládnuť, sú ročné zúčtovania dane z príjmov zo závislej činnosti.
Vzhľadom k tomu, že daňový systém Slovenskej republiky patrí v Európskej únii k najzložitejším, pripravili sme seminár s lektorkou JUDr. Oľgou Groszovou k daňovým priznaniam, ktorý účastníkom pripomenie dôležité povinnosti a zásady, ktoré treba pri výpočte svojej daňovej povinnosti rešpektovať.
Ďalší seminár k problematike sociálneho a zdravotného poistenia sa sústreďuje na najdôležitejšie legislatívne zmeny účinné od 1. 1. 2008. Okrajovo sa lektor seminára RNDr. Jozef Mihál bude venovať aj témam nového zákona o minimálnej mzde a novely zákona o sociálnom fonde.
Cieľom oboch seminárov je dosiahnuť, aby každý daňový subjekt splnil svoje povinnosti voči štátu pri platení dani z príjmu a odvodov do Sociálnej a zdravotných poisťovní, pričom by zároveň využil všetky legálne možnosti, ktoré môžu jeho daňovú a odvodovú povinnosť znížiť.
Všetci prítomní dostanú odborný materiál lektora v tlačenej forme, písacie potreby, poznámkový papier, občerstvenie a obed.
Lektorkou seminára „Daňové priznanie k dani z príjmov za rok 2007“ je
JUDr. Oľga Groszová - špecialistka na daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty.
Seminár sa uskutoční v Prešove dňa 24. 1. 2008, v Obvodnom úrade Prešov, Námestie mieru 3, začiatok je o 8.30 hod, prezentácia je od 7.45 hod.
Lektorom seminára „Zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení od 1. 1. 2008“
je RNDr. Jozef Mihál – spoluautor internetovej encyklopédie mzdárov
www. drak.porada.sk. Seminár sa uskutoční v Prešove dňa 1. 2. 2008, v Obvodnom úrade Prešov, Námestie mieru 3, začiatok je o 8.30 hod, prezentácia je od 7.45 hod.
Veríme, že program seminára splní Vaše očakávania a pomôže Vám pri práci.
Na stretnutie s Vami sa teší Ing. Stanislav Handzuš.

JUDr. Groszová
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK