PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/3806/mesto_chysta_velkolepy_ples.html

Mesto chystá veľkolepý ples

Prešovská radnica chystá Prvý reprezentačný ples mesta Prešov. Uskutoční ho 26. januára v priestoroch Parku kultúry a oddychu. Primátor Prešova Pavel Hagyari si želá, aby "sa svojou noblesou priblížil bratislavskému Plesu v opere."

Nebude mu chýbať povestný červený koberec v hollywoodskom štýle, po ktorom hostia vojdú z nádvoria až do tanečnej sály. Limuzíny budú celkom výnimočne smieť zaparkovať priamo pred historickou budovou Čierneho orla. Ples bude mať aj charitatívny rozmer, čomu zodpovedá výška vstupného 2500 korún. Ako uviedol riaditeľ PKO Emil Chlapeček, „okrem radnice sa na organizácii plesu zúčastňuje aj prešovský Lions klub, ktorý sa venuje charite a jeho členovia rozhodnú o tom, komu odovzdajú finančný výťažok z plesu. “
V programe sa predstavia hlavne úspešní Prešovčania. Hviezdou večera bude džezová legenda Peter Lipa. Do tanca bude hrať T. O. P. Big Band Prešov, so svojim programom sa predstavia mažoretky Witches a tanečná skupina Merlin. Zahraničným hosťom bude černoška Nicole McCloud. Program bude uvádzať Prešovčanka Beatrice Szabóová. Kapacita hlavnej sály je 200 miest, hosťom sprístupnia aj vedľajšie salóniky a drink bar.
-mm-

 
21.1.2008 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 5656 krát