Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Firma Velmax, s.r.o. Prešov pozýva na odborný seminár: Predchádzanie sporov pri FIDIC zmluvných podmienkach

Firma Velmax, s.r.o. nadväzuje na minuloročný seminár, ktorý bol realizovaný v marci 2007 a zaoberal sa základnými princípmi a zmluvným manažmentom FIDIC z pohľadu dodávateľa.

Velmax s.r.o.

Tohtoročný seminár má podtitul „Predchádzanie sporov pri FIDIC zmluvných podmienkach“. Cieľom aktivity je umožniť slovenským firmám z oblasti stavebníctva získať praktické informácie o problematike zmluvných vzťahov podľa podmienok FIDIC v  stavebnej praxi Európskej únie. Zmluvné podmienky FIDIC sú používané na medzinárodnom stavebnom trhu a pri realizácií projektov na Slovensku, ktoré sú financované z EÚ. Znalosť problematiky umožní slovenským podnikateľom získať pracovné príležitosti a uplatniť sa doma i v zahraničí v rámci medzinárodných investičných projektov v oblasti stavebníctva.
Tento seminár je zameraný predovšetkým na FIDIC z pohľadu stavebných firiem ako dodávatelia, subdodávatelia,  projekčných a konzultačných firiem a pre tých, ktorí pracujú na projektoch financovaných z prostriedkov EÚ.
Lektorom je Ing. Ivan Brlej - odborník na problematiku zmluvných podmienok FIDIC, uzatváranie kontraktov a claimov. Zmluvné podmienky FIDIC sú používané na medzinárodnom stavebnom trhu a pri realizácií projektov na Slovensku, ktoré sú financované z EÚ.
Znalosť problematiky umožní slovenským podnikateľom získanie pracovných príležitostí a uplatnenie sa doma i v zahraničí v rámci medzinárodných investičných projektov v oblasti stavebníctva. Na verejnom obstarávaní organizovanom podľa pravidiel Európskej únie sa ako dodávatelia resp. subdodávatelia môžu zúčastňovať aj slovenské firmy. Z hľadiska ich úspešnosti je mimoriadne dôležitá detailná znalosť procedúr verejného obstarávania EÚ a zmluvných podmienok.
Seminár sa bude konať dňa 7.2.2008 o 8.30 hod. v Kongresovom centre hotela Lineas na ul. Budovateľskej č. 14 v Prešove. Prezentácia je od 7.45 hod.
Na stretnutie s Vami sa teší projektový manažér Bc. Magdaléna Verčimáková
Viac informácií na tel. č. : 051/7581600, e-mail: velmax@velmax.sk
Kompletné informácie o FIDIC seminári v Prešove nájdete na:
http://www.velmax.sk/index.php?id=fidic

Velmax, s.r.o.
Budovateľská 38, 080 01 Prešov
Viac na stránke http://www.velmax.sk

Súvisiace články
14.2.2009 Prešovská firma Velmax, s.r.o. Prešov pripravila v tomto období nasledovnú sériu vzdelávacích seminárov
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK